Quantcast
Netflix

Netflix pakt uit met eerste Russische Netflix Original-reeks ANNA K

Netflix maakt de eerste Russische Original dramaserie ANNA K bekend. De reeks is een hedendaagse versie van de klassieke roman Anna Karenina van Tolstoj en de hoofdrol wordt vertolkt door de Russische actrice Svetlana Khodchenkova. De nieuwe dramareeks gaat over passie, loyaliteit en de prijs die men betaalt voor ware liefde.

ANNA K wordt de allereerste Russische Netflix-Original reeks. De dramareeks is een moderne verfilming van de klassieke roman Anna Karenina van Leo Tolstoj en speelt zich af in het moderne Rusland. Socialiste Anna Karenina is de vrouw van de toekomstige gouverneur van Sint-Petersburg en gaat een liefdesrelatie aan met de charmante en schatrijke Vronsky. Daarnaast loopt hun affaire al snel uit de hand waardoor hun familiebanden en sociale relaties op het spel staan.

“”We zijn ongelooflijk trots om onze eerste Russische serie met 1-2-3 Production aan te kondigen. Het getalenteerde team van schrijvers, regisseurs en producenten hebben een fantasierijke en meeslepende serie gemaakt. We zijn verheugd om te helpen hun visie voor dit veel bewonderde verhaal naar onze leden in Rusland en de wereld te brengen.”

Michael Azzolino, Director Original Series, Netflix

Anna Karenina naar het Rusland van de 21e eeuw brengen en haar tegelijkertijd in haar eigen taal (en vele andere) aan de hele wereld voorstellen via het wonder van Netflix, is voor mij een droom die uitkomt. Letterlijk, want het idee voor deze tv-serie kwam in me op in een droom en sindsdien ben ik het blijven najagen.

Roman Kantor, scenarioschrijver

ANNA K wordt geregisseerd door Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov, Natasha Merkulova, Aleksey Chupov en Roman Kantor en geproduceerd door Valeriy Fedorovich, Evgeniy Nikishov,  Sergey Kornikhin, Roman Kantor. De serie wordt opgenomen in Moskou en Sint-Petersburg.

De releasedatum van ANNA K wordt binnenkort bekendgemaakt.

Toon meer

Gerelateerde berichten