Quantcast
Netflix

Netflix pakt uit met wereldwijd virtueel fan event met de grootste sterren

Netflix heeft zonet de officiële trailer en line-up vrijgegeven van TUDUM: het allereerste wereldwijde fan event. Op zaterdag 25 september zullen 145 grote filmsterren- en makers van over de hele wereld het virtuele podium betreden voor een spannende dag boordevol met exclusieve voorproefjes.  

TUDUM is het allereerste wereldwijde fan event georganiseerd door Netflix met als doel fans over de hele wereld te eren en te entertainen. Tijdens het drie uur durende event worden ruim zeventig films en series aangekondigd met exclusieve voorproefjes en de nieuwste trailers.

Vooral de populairste en nieuwste film en series worden in de kijker gezet, zoals onder anderen: Stranger ThingsBridgertonThe WitcherLa casa de papel, Cobra Kai, Red Notice, Don’t Look UpExtractionThe Harder They Fall en Old Guard.

De livestream begint om 18.00 uur Belgische tijd en wordt wereldwijd uitgezonden via de YouTube-kanalen van Netflix en Twitter, Twitch en Facebook. Fans worden uitgenodigd om realtime te co-streamen en te reageren op het TUDUM evenement. Bekijk deze handleiding over hoe je samen kunt streamen via Twitch. Aanmelden om te co-streamen kan op TUDUM.com.

TUDUM, zaterdag 25 september om 18.00 uur Belgische tijd via het Youtube-,Twitter-, Twitch- en Facebook-kanaal van Netflix.

Toon meer

Gerelateerde berichten