Quantcast
MuziekRadio

Niels Destadsbader maakt song met Regi: De Wereld Draait Voor Jou

Niels Destadsbader zat al enkele dagen de luisteraar warm te maken voor groot nieuws in De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow. Hij had een nieuwe song opgenomen met een toffe peer en die peer bleek uiteindelijk niemand minder dan Regi te zijn. De twee lieten hun gloednieuwe single De Wereld Draait Voor Jou op Vlaanderen los. Dat het nu al de hit van de zomer wordt, staat buiten kijf.

Afgelopen maandag en dinsdag kwam Niels Destadsbader samen met een mysterieuze artiest langs in de Grote Peter Van De Veire Ochtendshow. De artiest was verkleed als toffe peer en de luisteraar moest zoals in The Masked Singer raden met wie Niels de samenwerking is aangegaan. Namen als Pommelien Thijs, Koen Wauters, Jaap Reesema en zelfs Klaasje Meijer passeerden de revue, maar het was uiteindelijk Regi die uit het perenpak te voorschijn kwam.

Bekijk de onthulling van Regi als toffe peer in de Grote Peter Van De Veire Ochtendshow via deze link.

Bekijk hieronder de liveversie van De Wereld Draait Voor Jou op MNM:

Nadien stelden de twee ook hun single voor op Qmusic in de Q-Escape Room bij Dorothee Dauwe en Maarten Vancoillie. Bekijk het interview met Regi en Niels Destadsbader bij Maarten en Dorothee via deze link.

Toon meer

Gerelateerde berichten