Quantcast
Najaar 2021

Nieuw seizoen Huizenjagers trekt opnieuw naar België

Na Huizenjagers Buitenland, trekken verschillende makelaars opnieuw door België om een droomwoning te zoeken voor kandidaat-kopers. Van de Leiestreek tot in Limburg, de makelaars zetten alles op alles om een bod en de felbegeerde Huizenjagers-trofee binnen te halen. De reeks start vanaf maandag 27 september in het Rivierenland, de waterrijke regio in het zuidwesten van de provincie Antwerpen.

Oost West, thuis best, want na Huizenjagers Buitenland vindt de huizenzoektocht opnieuw plaats in België. Het nieuwe seizoen gaat van start in het Rivierenland, ten zuidwesten van de provincie Antwerpen.

Ontdek hieronder de korte inhouden van het nieuwe seizoen van Huizenjagers en welke makelaars de spits afbijten.

De makelaars

Dirk

De 58-jarige Dirk maakt zijn debuut als makelaar in Huizenjagers. Hij is een echte spring-in-‘t-veld en wil dit ook graag overbrengen als makelaar. Na een aantal tegenslagen slaagt Dirk er toch in om alles te geven en wil hij zich volledig inzetten voor zijn nieuwe job als makelaar.

Koen

Koen is een makelaar die houdt van een babbeltje. Hij wil vooral de ziel van het huis blootleggen en zorgen dat er een echte connectie is met de potentiele kopers. Daarnaast droomde hij ook altijd van een job als makelaar en een jaar geleden maakte hij zijn droom ook waar. Naast zijn werk is Koen een grote voetbalfan, meer bepaald van KV Mechelen.

Manon

De 24-jarige Manon is de jongste van de groep. Ze is heel ambitieus en bereidt haar rondleiding tot in de puntjes goed voor. Naast vastgoed heeft ze een grote passie voor interieur. De knepen van het vak leerde ze bij Huizenjagersveteraan Naranjo.

Inhoud van week 1: Rivierenland

Aflevering 1

Anouk en Vincent zijn drie jaar geleden getrouwd. Ze hebben samen een zoontje en zijn ondertussen in verwachting van een tweede kindje. Door hun gezinsuitbreiding en grote kinderwens zijn ze op zoek naar een familiewoonst.

Het koppel houdt van een woning met veel lichtinval en wil van hun tuin een kinderparadijs maken. Ze zoeken een huis met een grote leefruimte en een grote keuken, liefst met zicht op de tuin. Daarvoor hebben ze een budget van 375.000 euro.

Aflevering 2

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet goed wat ze juist zoeken in een droomwoning. Het koppel wil zich dan ook volledig laten verrassen door de makelaars met een budget van 240.000 euro. Hun enigste wensen zijn dat de woning in een levendig dorp ligt, met een maximum reistijd van 40 minuten naar Antwerpen. Een woonboot of boomhut willen ze liever niet.

Aflevering 3

Jolien en Matthias wonen samen met hun zoontje van 2 jaar, Max, in hartje Antwerpen. Ze willen de drukte van de stad ontvluchten en zoeken een huis met een tuin in een rustige en groene buurt. Vooral de tuin is belangrijk, zodat hun zoontje buiten kan spelen.

Qua voorkeur is er toch nog wat onenigheid tussen het koppel. Zo wil Jolien een strak, wit blok, terwijl Matthias liever zou verhuizen naar een fermette. Als guldenmiddenweg kiezen ze voor een gemoderniseerde hoeve met een riant budget van 600.000 euro.

Aflevering 4

Kristien is moeder van de identieke tweeling Michelle en Axelle. De tweeling wil graag naar de kunstacademie in Mechelen en daarom zoekt het gezin een woning op fietsafstand van de school. Omdat Kristien zelfstandige is en weinig tijd heeft voor renovaties, droomt ze van een instapklare charmewoning. Daarnaast wil ze na haar werk tot rust komen in een mooie tuin. Hun budget voor dit alles is 300.000 euro.

Huizenjagers: vanaf 27 augustus 2021, van maandag tot donderdag om 19.40 uur op Play4.

Lees ook: Nieuw seizoen Huizenjagers trekt naar het buitenland

Toon meer

Gerelateerde berichten