Quantcast
KidsSport

Nieuwe afleveringen van Competitiebeesten op Ketnet

Op Ketnet wordt vanaf zaterdag 29 mei het tweede seizoen van de reeks Competitiebeesten uitgezonden. Daarin krijgt iedereen een unieke kijk in het leven van zes topsportkinderen met een olympische droom.

Zes jonge atleten worden gevolgd. Samen hebben ze maar één doel: deelnemen aan de Olympische of Paralympische Spelen in Tokio. De jongeren zijn Nina Derwael (gymnastiek – 21), Jolien Corteyn (schermen – 19), Laurens Devos (tafeltennis en paralympiër – 20), Jef Vandorpe (rolstoeltennis en paralympiër – 19), Fleur Vermeiren (zwemmen – 18) en Fabio Van den Bossche (baanwielrennen – 20).

Om die droom in vervulling te laten gaan, leiden de jonge topsporters een bijzonder leven. Gedurende twee jaar volgt productiehuis Het Konijn de talenten tijdens trainingen en wedstrijden, in binnen- en buitenland. Hoe ziet hun leven als topsporter eruit? Hoe gaan ze om met winst en verlies? Hoe combineren ze hun sport met school en vrienden? En hoe gingen ze om met de coronacrisis en het jaar uitstel van de Olympische Spelen?

.

Competitiebeesten: vanaf 29 mei 2021, elke zaterdag en zondag om 11.25 uur op Ketnet.

Toon meer

Arno Tierens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten