Quantcast
Disney Star

Nieuwe docureeks The D’Amelio Show, vanaf 15 september op Disney+ Star

Vandaag heeft Disney+ aangekondigd dat de nieuwe docureeks The D’Amelio Show, vanaf woensdag 15 september exclusief zal te zien zijn op Disney+ Star. De 8-delige docureeks geeft een inkijk in het leven van de bekendste Tik Tok familie met Marc, Heidi, Dixie en Charlie D’Amelio.

Van een relatief onbekend en normaal leven tot een leven in de schijnwerpers van Hollywood. Dankzij Tik Tok krijgen de D’Amelio’s nieuwe uitdagingen en kansen die ze zich niet hadden kunnen voorstellen.

Charli D’Amelio werd op 16-jarige leeftijd wereldberoemd met meer dan 150 miljoen volgers op Tik Tok. Ze probeert een balans te vinden tussen roem, gezinsleven, dansen, relaties, nieuwe vrienden maken in LA en de strijd aangaan met online tegenstanders.

Haar 19-jarige zus Dixie heeft met meer dan 80 miljoen volgers ook veel succes en een snelgroeiende muziekcarrière. Voor moeder Heidi en vader Marc is het moeilijk genoeg om tieners op te voeden en nu moeten ze ook nog verhuizen naar LA. Ze steunen de dromen van hun dochters en doen hun best om dicht bij hen te blijven en ze te beschermen tegen de donkere kant van de beroemdheid, terwijl ze zich ook proberen aan te passen aan het leven in Hollywood.

The D’Amelio Show volgt het leven van Marc, Heidi, Dixie en Charli D’Amelio en wordt geproduceerd door Eli Holzman en Aaron Saidman namens The Intellectual Property Corporation (IPC), een Industrial Media Company, met showrunner Sara Reddy als uitvoerend producent samen met Esther Frank.

The D’Amelio Show, vanaf woensdag 15 september exclusief op Disney+ Star.

Toon meer

Gerelateerde berichten