Quantcast
Streamz

Nieuwe Gossip Girl-reeks vanaf 9 juli te bekijken op Streamz

Het langverwachte vervolg van Gossip Girl is vanaf vrijdag 9 juli in ons land te bekijken op Streamz. Acht jaar na het einde van de iconische reeks, is de populaire roddelblog op de Upper East Side terug, waar een nieuwe generatie tieners aan een sociale controle wordt onderworpen. Verschillende originele hoofdrolspelers lieten weten dat ze graag opnieuw deel uitmaken van de cast, maar een terugkeer is nog niet bevestigd.

Het vervolg van de populaire Gossip-reeks is in aantocht en zal net als de eerste reeks voor een grote portie drama zorgen. De reeks toont hoe sociale media en New York zijn veranderd doorheen de jaren en legt de focus op een nieuwe generatie tieners die in het vizier komen van de populaire roddelblog. Actrice Kirsten Bell keert terug als de stem van Gossip Girl, maar wie de blog beheert is nog een groot raadsel.

Daarnaast is de verhaallijn van de nieuwe reeks gemaakt door de originele bedenkers: Josh Schwartz en Stephanie Savage. Fans kunnen zich opnieuw verwachten aan een hoop intriges, schandalen en plot twists. Met dit team haalde de originele reeks bovendien zes jaar na elkaar de Teen Choice Awards binnen. De originele kostuum designer Eric Daman zal zorgen voor de modieuze outfits.

De cast

De hoofdrolspelers weerspiegelen het Amerika van vandaag met veel diversiteit en ook de LGBTQ+ community krijgt de nodige aandacht. Voor sommige acteurs is het de eerste grote rol.

Deze acteurs maken deel uit van de cast: Jordan Alexander, NYU student Savannah Smith, model Zion Moreno, Thomas Doherty (High Fidelity), Emily Alyn Lind (Revenge), Eli Brown (The Perfectionists), model en skateboarder Evan Mock en Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina), Elizabeth Lail (You), Johnathan Fernandez (Lethal Weapon), Jason Gotay (Peter Pan Live!), Broadway ster Adam Chanler-Berat, en Tony winnende actrice Laura Benanti (Younger).

Veel weten we nog niet over de nieuwe personages, maar op Instagram werden de personages voorgesteld onder enkele kernwoorden, zoals: Influence, Power, Style, Freedom, Grace, Ambition, Privilege, Innocence en Perspective.

De nieuwe Gossip Girl-reeks is vanaf vrijdag 9 juli 2021 te zien op Streamz.

Toon meer

Gerelateerde berichten