Quantcast
Streamz

Nieuwe HBO Max-reeks The Sex Lives of College Girls komt naar Streamz

Vanaf vrijdag 19 november is de nieuwe komediereeks van HBO Max The Sex Lives of College Girls te zien op Streamz. De reeks volgt vier jonge vrouwen die beginnen aan hun studies op Essex College, een prestigieuze universiteit in New England.

The Sex Lives of College Girls is de nieuwste komedie-reeks van actrice, scenarioschrijfster en producente Mindy Kaling. De reeks gaat over de hoogte punten en diepe dalen van vier jonge vrouwen tijdens hun eerste jaar in het hoger onderwijs aan Essex College. Ze gaan elk op hun eigen manier om met de nieuwe lessen, vriendschappen, familie en de liefde.

Emmy-winnaar Mindy Kaling en showrunner Justin Noble maakten de show en schreven samen ook de eerste aflevering. Hoewel de reeks niet autobiografisch is, haalden ze inspiratie uit hun eigen studententijd. De nieuwe reeks richt zich niet alleen op seks, maar pakt ook de uitdagingen aan van een jonge vrouw op de universiteit met de nodige humor.

Cast: Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Renée Rapp, Gavin Leatherwood, Midori FrancisChristopher MeyerIlia Isorelýs PaulinoLauren SpencerRenika WilliamsSherri ShepherdRob Huebel en Nicole Sullivan

The Sex Lives of College Girls, vanaf vrijdag 19 november 2021, met wekelijks een nieuwe aflevering, op Streamz en Streamz+.

Toon meer

Gerelateerde berichten