Quantcast
Streamz

Nieuwe show van Xander De Rycke, vanaf 15 september op Streamz

Vanaf woensdag 15 september pakt Streamz uit met de nieuwe show van stand-up comedian Xander De Rycke: Uitgerust & Immuun. “De show die niet had mogen bestaan, in een jaar dat er helemaal anders had moeten uitzien.”

Door de coronapandemie bracht Xander De Rycke eerst de HHVB Covid-19 special exclusief naar Streamz en nog geen half jaar later kondigt de stand-up comedian een nieuwe show aan: Uitgerust & Immuun. De show had volgens hem niet mogen bestaan, in een jaar dat er helemaal anders had moeten uitzien, maar is wel de ideale gelegenheid voor Xander om met het virus en alle gevolgen te lachen.

Wat volgt is een special vanop het podium van het OLT Rivierenhof over coronabeleefdheid, erectieversterkende middelen en over hoe hij zelf het slachtoffer werd van het virus.

Xander startte zijn nieuwe show in de zomer van 2020, maar die moest stilgelegd worden door de tweede lockdown. De nieuwe lockdown(s) gaven hem wel voldoende materiaal om de show nog uitgebreider te maken naar een 2.0 versie. Van de versie die hij in de zomer van 2020 speelde, bracht hij een vinyl-album op de markt en die versie is te beluisteren op Spotify.

Uitgerust & Immuun, vanaf woensdag 15 september op Streamz.

Toon meer

Gerelateerde berichten