Quantcast
KidsTrailer

Nieuwe Studio 100-animatiefilm 100% Wolf vanaf vandaag in de bioscoop

Vanaf vandaag is de nieuwe animatiefilm van Studio 100, 100% Wolf, te zien in de Belgische cinemazalen. De film ging op 25 oktober vorig jaar in première in Kinepolis Antwerpen, maar kon door corona niet officieel in België worden gespeeld. 100% Wolf is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Australische schrijfster Jayne Lyons en is een samenwerking tussen Studio 100 en Kinepolis Film Distribution.

100% Wolf vertelt het verhaal van Freddy, een onweerstaanbare roze poedel die ervan droomt om een echte weerwolf te worden. Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang het grote geheim dat ze ’s nachts van mens naar weerwolf transformeren. Op zijn veertiende verjaardag zou Freddy veranderen in een weerwolf, maar wanneer hij in een roze poedel verandert, loopt het helemaal fout.

Freddy wil ten koste van alles voor 100% bewijzen dat hij een echte weerwolf is. Wat volgt is een grappig avontuur over vriendschap, mysterie en humor. Voor de Vlaamse versie spreekt Lennart Lemmens de stem in van Freddy, en ook Philippe Geubels en Manou Kersting lenen hun stemmen aan een hoofdpersonage uit de film.

De film is nu al een wereldwijde hit, met meer dan 1,5 miljoen bezoekers in 40 landen. Daarnaast produceerde Studio 100 inmiddels ook de animatiereeks 100% Wolf – Legend of the Moonstone, waarvan de Franstalige versie sinds eind juni loopt op de RTBF.

“We zijn bijzonder blij dat we deze verrassende animatiefilm 100% Wolf eindelijk aan het Belgische publiek kunnen laten zien. Door de gekende omstandigheden hebben we er helaas even op moeten wachten, maar vanaf nu laten wij met veel plezier en ook de nodige trots onze nieuwe Studio 100 held Freddy los in de zalen.”

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux

100% Wolf, vanaf vandaag te zien in de Belgische cinemazalen.

Toon meer

Gerelateerde berichten