Quantcast
Streamz

Nieuwe TAGMAG-reeks Curious bespreekt taboe-onderwerpen met jongeren

In de nieuwe docureeks Curious gaat TAGMAG-insider Maximiliaan Verheyen het gesprek aan over verschillende onderwerpen die leven onder jongeren, maar vaak taboe blijven. Onderwerpen, zoals: OnlyFans, catfishing, cannabis en sugardating komen aan bod. De reeks is vanaf woensdag 9 juni te zien op Streamz en later ook op het YouTube-kanaal van TAGMAG.

Elke aflevering van Curious behandelt een nieuw onderwerp, dat Maximiliaan op verschillende manieren benadert. Als straatreporter gaat hij ook polsen wat jongeren erover weten en ervan vinden. Zo gaat Maximiliaan in gesprek met ervaringsdeskundigen en seksuologe Shauni Guns geeft elke aflevering uitleg vanuit haar professionele ervaring. In de eerste aflevering stelt Maximiliaan samen met een model haar OnlyFans account op, waarbij ze ook kijken hoe dit wordt gereguleerd.

Met de docureeks leidt TAGMAG de kijkers doorheen onderwerpen in de taboesfeer met antwoord op enkele prangende vragen van jongeren. De bedoeling is om de onderwerpen bespreekbaar te maken, maar ook te waarschuwen voor de gevaren ervan.

Het jongerenplatform TAGMAG lanceerde in mei een gelijknamige podcast, waarin ze elke week een taboe onderwerp bespreken. Elke aflevering zoomt in op ervaringen van studenten waar ze anders niet meteen over durven praten. De docureeks gaat nog een stapje verder en gaat dieper in op de meest controversiële onderwerpen die leven onder jongeren.

Curious, vanaf woensdag 9 juni te zien op Streamz en later ook op het YouTube-kanaal van TAGMAG.

Toon meer

Gerelateerde berichten