Quantcast
Radio

Nostalgie+ is van start gegaan

Vandaag is de nieuwe digitale radiozender Nostalgie+ van start gegaan. De zender werd om 16 uur officieel geopend door minister van Jeugd en Media Benjamin Dalle.

Tijdens de Bed-In Openingshow voor de nieuwe digitale radiozender Nostalgie + ontvingen presentatoren Leen Demaré en Domi Crommen Jan Verheyen en Erik Van Looy om te praten over hun liefde voor de beste muziek uit de 60’s, de 70’s en de 80’s. Daarnaast mocht minister van Jeugd en Media Benjamin Dalle het lint voor de opening van de nieuwe radiozender digitaal doorknippen.

We zetten met de Vlaamse regering al lange tijd in op digitale radio. De digitalisering draagt ook bij aan de kwaliteit en aan het bereik. Het is ook heel mooi om te zien dat Nostalgie het aanbod via DAB+ op die manier gaat uitbreiden. De betekenis achter die klassieker is voor iedereen verschillend, maar ik denk dat het in het deze tijden vooral onderstreept dat het de komende weken en maanden alleen maar beter zal worden.”

Minister van Jeugd en Media Benjamin Dalle

“Met Nostalgie+ bevestigen we onze ambitie als radiogroep en bouwen we verder op onze forse groei, ook digitaal. Nostalgie+, met als baseline Your Golden Years, wordt goed gemaakte radio met de ingrediënten van vroeger en de smaak van nu.”

Managing Director Radio Tom Klerkx

“Met Nostalgie+ volgen we het ritme van je dag, met goed verteerbare classics tijdens de zogenaamde ‘actieve’ uren, ’s avonds zoeken we de verdieping met programma’s als 70s@7 en 80s@8. Ook stellen we in onze ‘Story’ een artiest centraal die de Golden Years mee bepaald heeft. Zo starten we maandag met The ABBA Story.”

Music Director Dominique Crommen

Het volledige programma is te bekijken via deze link.


Nostalgie+, vanaf vandaag beschikbaar op DAB+, online, digitale tv en in de Nostalgie-app.
De aankondiging van Nostalgie+ is te bekijken via deze link.

Lees ook: Nostalgie lanceert nieuwe digitale radiozender Nostalgie+

Toon meer

Gerelateerde berichten