Quantcast
Muziek

Nostalgie lanceert ’80s top 880 met ’80s-icoon Bonnie Tyler

De komende drie weken zet Nostalgie de jaren 80 in de kijker met de ’80s top 880 en de ‘80s Droomfabriek. Als kers op de taart is niemand minder dan Bonnie Tyler op dinsdag 5 oktober te gast bij Marcia Bwarody. Stemmen voor de top 880 kan nog tot en met donderdag 14 oktober.

Met de vraag: “Wie of wat uit de ’80s wil jij nog eens beleven?” neemt Nostalgie de luisteraar terug mee naar de jaren 80. De zender pakt uit met een ’80s top 880 en de ’80s Droomfabriek. Daarnaast zal ’80s icoon Bonnie Tyler op dinsdag 5 oktober te gast zijn bij Marcia Bwarody.

Marcia heeft het samen met Bonnie over de ’80s, haar carrière en toekomstplannen en de zangeres heeft ook nog een verrassing in petto voor de ‘80s Droomfabriek.

De ’80s Top 880 is vanaf vrijdag 15 oktober tot vrijdag 22 oktober te horen op Nostalgie met elke avond ook een ’80s-aftershow door Leen Demaré. Ze ontvangt er onder andere lokale topartiesten, die geboren zijn in de jaren 80.

Vorige maand pakten we al uit met de 90s-variant van de droomfabriek. Toen droomde een luisteraar ervan om Genesis nog eens live aan het werk te zien. Wij regelden een ticket en trip naar hun concert in Londen. We brachten de kaskraker Titanic ook terug op het groot scherm en een andere luisteraar zag de droom om eens een uurtje met Leen Demaré – zijn favoriete radiopresentatrice uit de 90s – te presenteren in vervulling gaan. Ons dreamteam staat al klaar om in alle dromen uit de jaren ’80 te duiken.”

Kevin De Geest, creative director bij Nostalgie

De ’80s Top 880, vanaf vrijdag 15 oktober tot vrijdag 22 oktober op Nostalgie en in de Nostalgie app. Stemmen op jouw acht favorieten kan nog tot en met donderdag 14 oktober.

Toon meer

Gerelateerde berichten