Quantcast
Disney+

Only Murders in the Building met Selena Gomez krijgt tweede seizoen

Only Murders in the Building, de succesvolle komische serie met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez in de hoofdrollen krijgt een tweede seizoen. Het eerste seizoen is in ons land beschikbaar op Disney+ Star en op Hulu (VS) en Star+ (Latijns-Amerika).

De komische reeks Only Murders in the Building volgt drie onbekenden, (gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez) die geobsedeerd zijn door criminele zaken en plots zelf bij een moordzaak betrokken raken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd en gaan ze al snel opzoek naar de waarheid.

Het drietal neemt tijdens hun onderzoek alles op in hun podcast en ontdekt heel wat complexe, jarenoude geheimen en leugens. Al snel komen ze tot de conclusie dat er een moordenaar in hun gebouw zou kunnen wonen en proberen ze de vele aanwijzingen te ontcijferen voor het te laat is.

Iedereen in onze fantastische “Building” heeft met zoveel liefde en expertise gewerkt in deze buitengewone tijden om een eerste seizoen te creëren dat onze legendarische cast en ons geliefde New York City eer aandoet en om een serie te maken over verbinding.

co-bedenker en uitvoerend producent John Hoffman

Only Murders in the Building is een bedenking van Steve Martin en John Hoffman (Grace & Frankie, Looking)Martin en Hoffman zijn bovendien ook uitvoerend producenten, samen met Martin Short, Selena Gomez, Jamie Babbitt, Dan Fogelman en Jess Rosenthal.

De officiële releasedatum van het tweede seizoen van Only Murders in the Building is nog niet bekendgemaakt.
Only Murders in The Building seizoen 1 is te bekijken op Disney+ Star.

Toon meer

Gerelateerde berichten