Quantcast
Disney Star

Only Murders In The Building met Selena Gomez, op 31 augustus in première op Disney+ Star

Disney+ heeft de key art voor het komisch moordmysterie Only Murders In The Building onthuld. De serie gaat vanaf dinsdag 31 augustus in première als Disney+ Star Original. Selena Gomez speelt samen met Steve Martin (The Pink Panter) en Martin Short (The Spiderwick Chronicles) de hoofdrol.

Only Murders In The Building volgt drie onbekende mensen die een obsessie delen voor criminele zaken, tot ze er plots bij betrokken geraken. Na een gruwelijk overlijden in hun exclusief appartementsgebouw aan de Upper West Side, vermoedt het trio dat er een moord is gebeurd. Ze gooien al hun misdaadkennis in de strijd en gaan op zoek naar de waarheid.

De drie nemen tijdens hun onderzoek een podcast op, om alles vast te leggen en ontdekken zo heel wat complexe, jarenoude geheimen. Al snel beseffen ze dat er een moordenaar in hun gebouw zou kunnen wonen en proberen ze de vele aanwijzingen te ontcijferen voor het te laat is.

Only Murders in the Building is gecreëerd en geschreven door Steve Martin en John Hoffman (Grace & Frankie, Looking). Martin en Hoffman zijn uitvoerend producent, samen met Martin ShortSelena GomezJamie BabbittDan Fogelman en Jess Rosenthal.

Only Murders In The Building, in première op dinsdag 31 augustus op Disney+ Star.


 

Toon meer

Gerelateerde berichten