Quantcast
Disney+

Ontdek de begingeneriek van nieuwe Disney+ Original: Knabbel en Babbel: Park Life

Disney+ heeft de begingeneriek en key art onthuld voor de nieuwe originele serie Knabbel en Babbel: Park Life. De reeks gaat op woensdag 28 juli in première. De 12-delige serie is gevuld met lachwekkende cartoonkomedie, gekke avonturen en hartverwarmende verhalen en Disney+ schotelt ons elke week een nieuwe aflevering voor.

Elke aflevering van Knabbel en Babbel: Park Life omvat drie verhalen die elk zeven minuten duren. De reeks volgt de twee kleine herrieschoppers, Knabbel en Babbel, die proberen te genieten van het leven en hun avonturen in een groot stadspark.

De nerveuze piekeraar Knabbel en de relaxte dromer Babbel maken elkaar hoorndol, maar ze zijn de beste maatjes. In hun eeuwige jacht op nootjes, worden ze vergezeld door Pluto, Butch en andere iconische Disneyfiguren, terwijl ze het opnemen tegen grote en kleine pestkoppen.

Knabbel en Babbel: Park Life is geproduceerd door Xilam Animation met Marc du Pontavice als Executive Producer/Producer en Jean Cayrol als Director. Vincent Artaud is de componist van de serie.

Toon meer

Gerelateerde berichten