Quantcast
Streamz

Ontdek de eerste trailer van F*** You Very, Very Much

Streamz heeft de eerste trailer gelost van F*** You Very, Very Much (FYVVM) met Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens in de hoofdrollen. Het leven van drie dertigers ontspoort in een krankzinnig jaar vol vrolijke chaos. De reeks is vanaf zondag 1 augustus exclusief te zien op Streamz en op Streamz+.

F*** You Very, Very Much is een herkenbare, averechtse en prettig gestoorde reeks over jezelf vinden in het tragische tijdperk van Tinder en tofu. De nieuwe reeks volgt het onstuimige stadsleven van hippe dertigers: een leven gevuld met familie, flirten, drank en drama. De reeks werd geschreven door Scholiers, die samen met Jonas Govaerts (Welp) de tiendelige serie regisseerde. Malin-Sarah Gozin (Tabula Rasa) was executive producer van dienst.

In een foute uit de hand gelopen wilde nacht gooit An (Frances Lefebure) haar hele leven overhoop. Ze ruilt haar job en relatie van 7 jaar in voor een zorgeloos bestaan vol schaamteloze eerlijkheid, rekenend op de logeerbedden van haar twee beste vriendinnen: Flo en Violet. De schuchtere Flo (Evelien Bosmans) worstelt met een leeg bed en een kale bankrekening. Daarnaast is Violet (Daphne Wellens) net verloofd. Zij probeert een carrière, affaire en een alcoholprobleem te combineren.

De cast

Naast de drie hoofdrolspelers kan de reeks ook verder rekenen op een topcast. Deze acteurs zullen ook een rol vertolken in F*** You Very, Very Much: Jonas Geirnaert, Boris Van Severen, Patrick Vervueren, Ramy Moharam Fouad, Titus De Voogdt, Violet Braeckman, Jennifer Heylen, Arne Sierens, Els Olaerts, Katelijne Verbeke, Tiny Bertels, Sofie Decleir, Ruth Becquaert, Peter de Graef, Gene Bervoets en Damiaan De Schrijver

F*** You Very, Very Much (FYVVM) is een productie van Caviar. De serie kwam tot stand met de steun van het VAF/mediafonds en de Belgische Tax Shelter.

F*** You Very, Very Much (FYVVM) is vanaf zondag 1 augustus 2021 te zien op Streamz en op Streamz+.

Toon meer

Gerelateerde berichten