Quantcast
FilmTrailer

Ontdek de eerste trailer van The Lost City met Sandra Bullock, Channing Tatum en Daniel Radcliffe

Sony Pictures Entertainment heeft zonet de eerste trailer bekendgemaakt van The Lost City met niemand minder dan Sandra Bullock, Channing Tatum & Daniel Radcliffe in de hoofdrollen. De komische avonturenfilm van Paramount Pictures is geregisseerd door de broers Adam Nee en Aaron Nee.

In de komische avonturenfilm The Lost City, heeft de briljante en teruggetrokken schrijfster Loretta Sage (Sandra Bullock) haar carrière doorgebracht met het schrijven van populaire avonturenromans waarin het knappe covermodel Alan (Channing Tatum) de hoofdrol speelt als de held Dash.

Terwijl Loretta samen met Alan op tournee is om haar nieuwe boek te promoten wordt ze ontvoerd door een excentrieke miljardair (Daniel Radcliffe) in de hoop dat zij hem naar de schat van de oude verloren stad uit haar laatste verhaal kan leiden. Alan gaat op pad in de jungle om Loretta te redden en wil zo bewijzen dat hij niet enkel in haar boeken, maar ook in het echte leven een held kan zijn.

Het duo moet noodgedwongen samenwerken om te overleven en de oude schat te vinden voordat deze in slechte handen terechtkomt…

The Lost City, wordt vanaf woensdag 23 maart 2022 gereleaset.

Toon meer

Gerelateerde berichten