Quantcast
FilmTrailer

Ontdek de eerste trailer van West Side Story van Steven Spielberg

The Walt Disney Company heeft vandaag de trailer, poster en beelden onthuld van de verfilming van de musical West Side Story door Steven Spielberg. De film is vanaf woensdag 8 december te zien in de Belgische zalen.

Regisseur Steven Spielberg heeft de musical West Side Story verfilmd. De film vertelt het klassieke verhaal van de harde realiteit en liefde in New York City in 1957 en kan rekenen op een topcast. Het creatieve team achter de film brengt bovendien het beste van Hollywood en Broadway samen.

West Side Story is een interpretatie van de originele 1957 Broadway show van schrijver Arthur Laurents, met muziek van Leonard Bernstein, teksten van Stephen Sondheim en concept, regie en choreografie door Jerome Robbins

Cast: Ansel Elgort (Tony), Rachel Zegler (María), Ariana DeBose (Anita), David Alvarez (Bernardo), Mike Faist (Riff), Josh Andrés Rivera (Chino), Ana Isabelle (Rosalía), Corey Stoll (Luitenant Schrank), Brian d’Arcy James (Officier Krupke) en Rita Moreno (als Valentina, eigenares van de winkel waar Tony werkt). 

Regisseur: Steve Spielberg
Producers: Kristie Macosko Krieger en Kevin McCollum  met Rita Moreno en Tony Kushner als executive producers
Choreografie: Justin Peck
Soundtrack: Gustavo Dudamel met Academy Award®-genomineerde componist David Newman 

West Side Story, een verfilming van 20th Century Studios en Steven Spielberg, vanaf woensdag 8 december in de Belgische cinemazalen.

Toon meer

Gerelateerde berichten