Quantcast
Disney+Trailer

Ontdek de nieuwe trailer van Disney+ Original documentaire Wolfgang

Disney+ heeft de officiële trailer van de documentaire Wolfgang vrijgegeven. De nieuwe Disney+ Original documentaire vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal van de Oostenrijkse chef-kok Wolfgang Puck en is vanaf vrijdag 25 juni te zien op Disney+.

Als tiener gebruikte de Oostenrijkse Wolfgang Puck zijn liefde voor koken om te ontsnappen aan het strenge gezag van zijn stiefvader. Na een lokale stage mocht hij zich verder bijscholen in een hoog aangeschreven Frans restaurant, waarna hij op 24-jarige leeftijd naar Amerika trok. In het Hollywood van de jaren 70 startte Puck bij Ma Maison, waar hij een uniek menu opstelde op basis van verse ingrediënten. Zo toverde hij het ooit smakeloze eetcafé om tot een populaire hotspot.

Hij kon echter op weinig erkenning rekenen van de eigenaar van Ma Maison en dus besloot hij om zijn restaurant te openen. Zijn restaurant was meteen een hit en het bekende cliënteel was even dol op Pucks nieuwe Amerikaanse keuken als op zijn persoonlijkheid. Op die manier werd hij een sterrenkok en een tv-persoonlijkheid en bouwde hij een groot aandeel van restaurants, cafés en producten voor amateurkoks op. Zijn professionele eisen verstoorden echter zijn gezinsleven.

Regisseur David Gelb (Jiro Dreams of Sushi) en de makers van Chef’s Table brengen met Wolfgang een openhartige, inspirerende en emotionele documentaire over een legende die een prijs betaalt voor zijn dromen. De documentaire is geregisseerd door David Gelb, geproduceerd door Jason Sterman, Brian McGinn et David Gelb en geschreven door Brian McGinn.

Wolfgang, vanaf vrijdag 25 juni op Disney+.

Toon meer

Gerelateerde berichten