Quantcast
Streamz

Ontdek de nieuwe trailer van Gossip Girl reboot

We hebben er even op moeten wachten, maar HBO Max heeft de nieuwe trailer van de Gossip Girl reboot onthult. De reeks is vanaf vrijdag 9 juli te zien op Streamz.

Acht jaar nadat de meest gelezen blog van de Upper East Side werd opgedoekt, wordt een nieuwe generatie tieners aan de sociale controle van Gossip Girl onderworpen. De populaire serie maakt een comeback en toont hoe sociale media en New York zijn veranderd doorheen de jaren. De iconische serie is gebaseerd op de populaire romans van Cecily von Ziegesar en werd oorspronkelijk uitgezonden tussen 2007 en 2012. Deze zomer zijn we eindelijk toe aan het spannende vervolg.

In de nieuwe serie maken volgende acteurs deel uit van de cast: Jordan Alexander (Sacred Lies), Eli Brown (Pretty Little Liars), Thomas Doherty (High Fidelity), Tavi Gevinson (Enough Said), Emily Alyn Lind (Doctor Sleep), Evan Mock, Zion Moreno (Control Z), Whitney Peak (Molly’s Game) en Savannah Lee Smith. Kirsten Bell keert weer terug als de bekende vertelstem van Gossip Girl.

De reeks werd geproduceerd door Fake Empire en Alloy Entertainment in samenwerking met Warner Bros. Television en CBS Studios en is geschreven, geproduceerd en ontwikkeld door Joshua Safran. Karena Evans regisseert twee afleveringen en de originele kostuumontwerper Eric Daman voegt zich ook weer bij de serie.

De nieuwe Gossip Girl-reeks is vanaf vrijdag 9 juli 2021 te zien op Streamz.

Lees ook: Nieuwe Gossip Girl-reeks vanaf 9 juli te bekijken op Streamz

Toon meer

Gerelateerde berichten