Quantcast
FilmTrailer

Ontdek de nieuwe trailer van Halloween Kills

De nieuwe en finale trailer van de horrorfilm Halloween Kills is bekendgemaakt. Seriemoordenaar Michael Myers is terug voor een bloederig ritueel. De personages in de film zijn gecreeërd door John Carpenter en Debra Hill met David Gordon Green als regisseur.

Halloween Kills is afkomstig van de makers van de horrorfilm Halloween uit 2018 met actrice Jamie Lee Curtis in de hoofdrol. Deze film bracht wereldwijd meer dan 250 miljoen dollar op en brak ook het record van het beste openingsweekend ooit van een horrorfilm met een vrouw in de hoofdrol.

In Halloween Kills is de Halloweennacht waarin Michael Myers terugkeerde nog niet voorbij. Net nadat Laurie Strode (Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en kleindochter Allyson (Andi Matichak) de gemaskerde seriemoordenaar Michael Myers opsloten en brandend in Laurie’s kelder hebben achtergelaten, wordt ze met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Wanneer Michael erin slaagt zichzelf te bevrijden uit Laurie’s val, wordt zijn rituele slachtpartij hervat. Terwijl Laurie vecht tegen haar pijn en zich voorbereidt om zich tegen hem te verdedigen, inspireert ze het dorp om in opstand te komen. Ze vormen een burgerwacht die erop uit trekt om Michael voor eens en altijd op te jagen.

Halloween Kills, wordt gereleaset op woensdag 20 oktober 2021.

Lees ook: Ontdek de trailer van horrorfilm Halloween Kills

Toon meer

Gerelateerde berichten