Quantcast
Streamz

Ontdek de nieuwe trailer van misdaadfilm No Sudden Move: exclusief op Streamz

Streamz heeft zonet een nieuwe trailer gelost van de misdaadfilm No Sudden Move. De film is vanaf vrijdag 2 juli exclusief te zien op Streamz en kan rekenen op een topcast met Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, John Hamm en Ray Liotta in de hoofdrollen.

De nieuwe film van Oscar winnaar Steven Soderbergh (Ocean’s Eleven) speelt zich af in Detroit in 1954 en volgt een groep kleine criminelen die onder mysterieuze omstandigheden bij elkaar worden gebracht. De groep wordt ingehuurd om een document te stelen, een simpele taak die volledig fout afloopt. Hierdoor moeten ze samenwerken om te ontdekken wat er echt aan de hand is.

Don Cheadle (Black Monday) is de leider van een topcast in de nieuwe HBO Max film in een regie van Steven Soderbergh, geschreven door Ed Solomon (Men In Black). In de spannende trailer krijgen we onder andere Benicio Del Toro (Sicario)David Harbour (Stranger Things), Jon Hamm (Mad Men), Brendan Fraser (The Mummy), Kieran Culkin (Succession), Julia Fox (Uncut Gems) en Ray Liotta (Goodfellas) te zien.

De opnames van No Sudden Move waren gepland om vorig jaar in maart 2020 te starten, net voor de coronacrisis toesloeg. De regisseur bleef volharden en draaide opnieuw in september 2020 in The Motor City onder strikte COVID-19 maatregelen. Soderbergh’s laatste film Let Them All Talk, een meeslepend drama met Meryl Streep, is ook beschikbaar op Streamz.

No Sudden Move, is vanaf vrijdag 2 juli te zien op Streamz en op Streamz+.

Toon meer

Gerelateerde berichten