Quantcast
FilmTrailer

Ontdek de nieuwe trailer van Sing 2

De nieuwe trailer van Sing 2 is bekendgemaakt. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson en Bono zijn een paar topnamen die hun stem verleenden voor de film. In de Vlaamse versie zijn onder anderen Daan Stuyven, Alex Agnew en Rik Verheye te horen als één van de personages.

In december 2021 verschijnt het langverwachte vervolg op de populaire film Sing van Illumination. In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour.

Het enige probleem is dat ze ’s werelds grootste rockster, ingesproken door Bono, ervan moeten overtuigen om mee te doen aan het spektakel.

Engelse stemmencast:  Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti et Bono

Vlaamse stemmencast: Daan Stuyven, Alex Agnew, Rik Verheye, Vicky Florus, Louis Thyssen, Billie Leyers, Walter Baele, Sien Eggers, Katelijne Verbeken, Marc Stroobants, Herbert Flack

Regisseur en scenarist: Garth Jennings
Producers: Chris Meledandri en Janet Healy

Toon meer

Gerelateerde berichten