Quantcast
NetflixTrailer

Ontdek de officiële trailer van Emily in Paris seizoen 2

Netflix heeft zonet de officiële trailer van het tweede seizoen van Emily in Paris gelost. Lily Collins zal terug te zijn als Emily die zich een weg zoekt in Parijs op vlak van mode, levensstijl en vooral liefde. Het tweede seizoen is vanaf woensdag 22 december exclusief te zien op Netflix.

Aan de start van het tweede seizoen heeft Emily inmiddels haar weg gevonden in Parijs, maar ze kan moeilijk omgaan met de eigenaardigheden van het Franse leven. Ze belandt in een driehoeksverhouding met haar buurman en haar eerste echte Franse vriendin. Wanneer ze besluit om zich volledig op haar werk te focussen, ontmoet ze tijdens de Franse les een mede-expat die haar evenveel irriteert als intrigeert…

De bekroonde regisseur Darren Star verzorgt, na het eerste seizoen, ook de regie van seizoen 2. Het eerste seizoen van de was in 2020 de beste bekeken komedie-reeks op Netflix. Producent en hoofdrolspeelster Lily Collins kruipt opnieuw in de huid van Emily Cooper, naast de vaste cast: Philippine Leroy Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie en Kate Walsh.

Nieuwe gezichten: Lucien Laviscount, Jeremy O. Harris en Arnaud Binard vervoegen het rijtje. De reeks wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions en Jax Media.

Emily in Paris seizoen 2, vanaf woensdag 22 december 2021 op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde berichten