Quantcast
Netflix

Ontdek de officiële trailer van de Vlaams-Nederlandse kerstfilm De Familie Claus

Netflix geeft de trailer vrij van de Vlaamse-Nederlandse kerstfilm De Familie Claus.

De familiefilm met in de hoofdrollen Jan Decleir en het jonge acteertalent Mo Bakker is vanaf maandag 7 december 2020 te zien op Netflix in België en Nederland. 

Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. 

Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkends: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen… 

Wanneer grootvader zijn been breekt besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

Regisseur: Matthias Temmermans

Productiehuis: Dingie & Dutch FilmWorks

Cast: Jan Decleir, Bracha van Doesburgh, Mo Bakker, Pommelien Thijs, Renée Soutendijk, Josje Huisman, Eva Van der Gucht, Janne Desmet, Stefaan Degand, Bert Haelvoet, Sien Eggers, Carly Wijs, Wim Willaert, Rashif El Kaoui en Amber Metdepenningen

De Familie Claus, beschikbaar 7 december 2020 op Netflix in Belgie en Nederland

Toon meer

Gerelateerde berichten