Quantcast
FilmNetflixTrailer

Ontdek de teaser trailer van Netflix-film Don’t Look Up met sterrencast

Netflix heeft zonet de officiële teaser trailer onthult van de nieuwe Netflix-film Don’t Look Up. De sciencefiction komediefilm heeft een sterrencast met Leonardo DiCaprio & Jennifer Lawrence in de hoofdrollen, aangevuld door niemand minder dan Meryl Streep, Cate Blanchett en Ariana Grande.

In de nieuwe Netflix-sciencefiction komedie Don’t Look up, ontdekken astronomie studente Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. De komeet gaat recht op de aarde af, maar voor Kate en Dr. Randall is mensen waarschuwen erg ongemakkelijk.

Met de hulp van Dr. Oglethorpe (Rob Morgan) start het duo aan een grote mediatour. Ze stoppen eerst op het kantoor van de onverschillige President Orlean (Meryl Streep) en haar onderdanige zoon en stafchef Jason (Jonah Hill) en komen nadien terecht in de vrolijke radio ochtendshow, The Daily Ripp, met Brie (Cate Blanchett) en Jack (Tyler Perry) als presentatoren van dienst.

Met nog slechts zes maanden te gaan tot de komeet de aarde inslaat, moet de 24-uurs nieuwscyclus in goede banen geleid worden. Kate en Dr. Randall proberen bovenal de aandacht te trekken van het publiek, dat door sociale media geobsedeerd is.

Cast: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Rob Morgan, Jonah Hill, Mark Rylance, Tyler Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Scott Mescudi (aka Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis, Tomer Sisley, Cate Blanchett en Meryl Streep.

Regie: Adam McKay (Ant-Man)
Verhaal geschreven door: Adam Mckay & David Sirota
Geproduceerd door: Adam McKay, p.g.a. & Kevin Messick, p.g.a.

Don’t Look Up, vanaf woensdag 8 december in een aantal geselecteerde Belgische cinemazalen en is vanaf vrijdag 24 december te streamen op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde berichten