Quantcast
Netflix

Ontdek de teaser trailer van The Witcher seizoen 2

Netflix heeft de teaser trailer van het tweede seizoen van The Witcher bekendgemaakt. Het langverwachte tweede seizoen is vanaf vrijdag 17 december te zien op Netflix.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers van The Witcher.

The Witcher is een episch verhaal over familie en het lot, gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken. De reeks gaat over de verbondenheid en de bestemming van drie individuen in de uitgestrekte wereld van Het Continent. Mensen, elfen, heksen, kabouters en monsters strijden om te overleven en goed en kwaad zijn moeilijk te onderscheiden van elkaar.

Het tweede seizoen van The Witcher vertelt het verhaal van Geralt of Rivia (Henry Cavill) die ervan overtuigd is dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de Battle of Sodden. Geralt brengt prinses Cirilla ondertussen naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla ook beschermen tegen de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

Lees ook: Netflix maakt nieuwe cast van The Witcher 2 bekend

Toon meer

Gerelateerde berichten