Quantcast
StreamzTrailer

Ontdek de teaser van Euphoria seizoen 2 met Zendaya

Na het eerste seizoen zal het tweede seizoen van de Amerikaanse HBO-dramareeks vanaf maandag 10 januari te zien zijn op Streamz. Dat maakte de streamingsdienst bekend. Actrice en zangeres Zendaya vertolkt opnieuw de hoofdrol.

Twee jaar geleden werd Euphoria gelanceerd als HBO’s eerste ‘young adult drama’, maar de reeks groeide al snel uit tot een breed publiek. Het tweede seizoen werd al eerder aangekondigd, maar door de coronapandemie moesten de opnames worden uitgesteld. In het najaar van 2020 en het voorjaar van 2021 werden de fans al getrakteerd op twee specials, maar de teaser geeft al een klein beeld van wat we mogen verwachten.

Euphoria is een donkere, eerlijke dramaserie over het (nacht)leven van een groep Amerikaanse scholieren, bekeken door de ogen van Rue (Zendaya). De studenten worstelen stuk voor stuk met hun identiteit, gender en demonen.

De vaste cast zal alvast terugkeren in het tweede seizoen: Rue (Zendaya), Jules (Hunter Schafer), Cassie (Sydney Sweeney), Maddy (Alexa Demie), Nate (Jacob Elordi), Kat (Barbie Ferreira)

Euphoria seizoen 2, vanaf maandag 10 januari 2022 op Streamz en Streamz+.

Toon meer

Gerelateerde berichten