Quantcast
NetflixVoorjaar 2022

Ontdek de teaser van het vierde seizoen van Stranger Things

Netflix heeft zonet de teaser bekendgemaakt van het vierde seizoen van Stranger Things. Het langverwachte seizoen komt in de zomer 2022 op Netflix.

Naar aanleiding van Stranger Things Day, maakte Netflix vandaag de teaser bekend van het langverwachte vierde seizoen van de populaire reeks. De reeks zal in de zomer van 2022 te zien zijn op Netflix, maar op de exacte inhoud en een officiële startdatum is het nog even wachten.

De reeks is een ode aan de klassieke genre films uit de jaren 80 en behoort tot de populairste Netflix Originals tot nu toe, met views in 196 miljoen verschillende huishoudens.

Sinds de release van het eerste seizoen in 2016 is Stranger Things uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met meer dan 65 awards en 175 nominaties, waaronder: Emmy’s, Golden Globes, Grammy’s, SAG, DGA, PGA, WGA, BAFTA, een Peabody Award, AFI Program of the Year, de People’s Choice Awards, MTV Movie & TV Awards, Teen Choice Awards.

Stranger Things is een Netflix Original serie, gecreëerd door The Duffer Brothers en geproduceerd door Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. The Duffer Brothers zijn ook de executive producers van Stranger Things samen met Shawn Levy en Dan Cohen van 21 Laps Entertainment en Iain Paterson.

Stranger Things seizoen 4, in de zomer 2022 op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde berichten