Quantcast
Streamz

Ontdek de teaser van Sex and the City reboot And Just Like That…

Streamz heeft zonet de eerste teaser van de Sex and the City-reboot And Just Like That… gelost. De reboot zal vanaf vrijdag 10 december te zien zijn op Streamz.

“Ladies, your table is ready.” Met die woorden kondigt een serveerster in een chique New Yorkse eettent een tafel aan voor Charlotte, Carrie en Miranda. Charlotte houdt een outfit van Oscar De La Renta vast, Carrie is haar modebewuste, excentrieke zelf en Miranda valt op in een kleurrijk ensemble. 

Ook de mannelijke hoofdpersonages Mr. Big, Steve Brady en Harry Goldenblatt keren officieel terug, maar is alles terug koek en ei tussen hem? Carrie en Mr. Big koken samen in hun keuken, Steve & Miranda en hun zoon Brady omhelzen elkaar in Miranda’s inloopkast en Charlotte en haar man Harry zitten samen in hun appartement.

Daarnaast is ook Stanford Blatch te zien in de teaser. De 57-jarige acteur Willie Garson overleed na de opnames eind september, maar zijn personage keert terug in de reboot als de beste vriend van Carrie. Hij staat opnieuw klaar met veel humor en goede raad en wandelt samen met Carrie naar een concert in een opvallend maatpak.

Tot slot zien we ook dat naast het vaste trio Carrie, Miranda en Charlotte, drie nieuwe personages hun intrede maken in de reboot: Che Diaz, Dr. Nya Wallace en Lisa Todd Wexley. Met deze personages wil de reeks voor meer diversiteit zorgen en een authentieker beeld geven van het huidige New York.

Ontdek hieronder meer over de drie nieuwe personages in de reboot:

Che Diaz (Sara Ramirez)

Che Diaz, gespeeld door Grey’s Anatomy-actrice Sara Ramirez, is het eerste non-binaire personage in de serie. Che heeft een podcast waarin Carrie regelmatig te gast zal zijn.

Dr. Nya Wallace (Karen Pittman)

Dr. Nya Wallace, vertolkt door Karen Pittman, is een onconventionele rechtenprofessor aan de Universiteit van Colombia. Ze is goed bevriend met Miranda en is in de reeks samen met haar te zien in trendy outfits.

Lisa Todd Wexley (Nicole Ari Parker)

Lisa Todd Wexley (Nicole Ari Parker) is een carrièrevrouw, documentairemaakster en moeder van drie kinderen. Ze woont in Park Avenue en is vaak in het gezelschap van Carrie en Miranda en vooral van Charlotte. 

De reboot wordt vanaf vrijdag 10 december gelijktijdig gereleaset in de VS met wekelijks een nieuwe aflevering.

Sex and the City-reboot And Just Like That…,vanaf vrijdag 10 december 2021 met elke week een nieuwe aflevering op Streamz.

Lees ook: Sex and the City reboot And Just Like That…, vanaf begin december op Streamz

Toon meer

Gerelateerde berichten