Quantcast
Disney+

Ontdek de teaser van verfilmde concertervaring van Billie Eilish op Disney+

Billie Eilish maakt haar Disney+ debuut met de verfilmde concertervaring: Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles. De film bevat een intieme uitvoering van elk nummer in de volgorde van het album, gebracht op het podium van de legendarische Hollywood Bowl. Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles is vanaf vrijdag 3 september te zien op Disney+.

De verfilmde concertervaring van Billie Eilish, Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles, is gefilmd in de iconische Hollywood Bowl met het Los Angeles Philharmonic orkest, onder leiding van dirigent Gustavo Dudamel. De film is een unieke vertoning van Billie Eilish met alle zestien nummers van haar album, live en in volgorde uitgevoerd.

De special bevat daarnaast ook animatie-elementen en neemt kijkers mee op een droomachtige reis door Billies geboortestad Los Angeles en haar meest iconische decor. Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles bevat Finneas (broer van Billie Eilish), het Los Angeles Children’s koor, het Los Angeles Philharmonic orkest onder leiding van Music & Artistic Director Gustavo Dudamel en de beroemde Braziliaanse gitarist, Romero Lubambo, met orkestarrangementen door David Campbell.

De film werd geproduceerd door Interscope Films en Darkroom Productions, in samenwerking met Nexus Studios en Aron Levine Productions, met Kerry Asmussen als de Live Concert Director en Pablo Berron als Director of Photography.

“Disney is ongelooflijk iconisch, dus om samen te werken aan zoiets als dit is een enorme eer. Om mijn album op deze manier te kunnen presenteren en het op te dragen aan de stad waar ik van hou en waar ik ben opgegroeid, vind ik zo spannend. Ik hoop dat jullie het geweldig vinden.”

Billie Eilish

“We zijn allemaal grote bewonderaars van Billie en Finneas hier in ons huishouden. Het zijn zulke grote talenten van wereldklasse, dat het een hele eer is om met hen aan deze film te werken. De manier waarop het verhaal en de geanimeerde stukken door haar ongelooflijke concertprestaties weven, maakt dit een spectaculaire gebeurtenis die echt uniek is.”

Regisseur Robert Rodriguez

“Billie heeft fans over de hele wereld geboeid met haar soulvolle stem en rauwe, eerlijke teksten en we zijn trots om deze ongelooflijk filmische en unieke concertervaring naar Disney+ te brengen.

Michael Paull, voorzitter van Disney+ en ESPN+.

Happier than Ever: A Love Letter to Los Angeles, vanaf vrijdag 3 september op Disney+.

Toon meer

Gerelateerde berichten