Quantcast
FilmTrailer

Ontdek de trailer van De Boss Baby: Familiezaken

De trailer van het langverwachte vervolg op De Boss Baby is bekendgemaakt. Boss Baby: Familiezaken is geregisseerd door Tom McGrath en heeft een indrukwekkende Vlaamse stemmencast. Onder anderen Peter Van den Begin, Hilde De Baerdemaker, Geert Van Rampelberg, Maaike Cafmeyer en Lucas Van den Eynde spreken een stem in. Boss Baby: Familiezaken is een film van Dreamworks.

In het vervolg op De Boss Baby zijn de Templeton broers Tim en zijn Boss Baby broertje Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted is de directeur van een bedrijf. Een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende aanpak en een positieve attitude zorgt er voor dat de broers opnieuw bij elkaar komen. Het duo krijgt bovendien ook inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.

Tim en zijn vrouw, Carol, wonen in de buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha en hun nieuwe baby Tina. Tabitha idoliseert haar oom Ted, maar Tim maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en een normale jeugd misloopt.

Baby Tina echter is op missie om de duistere geheimen achter Tabitha’s school en zijn mysterieuze stichter, Dr. Edwin Armstrong te onthullen. Wanneer ze onthult dat ze een top geheim agente is voor BabyCorp worden de Templeton broers op een onverwachte manier herenigd.

Boss Baby: Familiezaken, wordt gereleaset op woensdag 21 juli.

Toon meer

Gerelateerde berichten