Quantcast
FilmTrailer

Ontdek de trailer van horrorfilm Halloween Kills

De trailer van de horrorfilm Halloween Kills is bekendgemaakt. Seriemoordenaar Michael Myers is terug en het belooft een bloedstollende avond te worden. De personages in de film zijn gecreeërd door John Carpenter en Debra Hill met David Gordon Green als regisseur.

De Halloweennacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij. Net nadat Laurie Strode (Curtis), haar dochter Karen (Judy Greer) en kleindochter Allyson (Andi Matichak) de gemaskerde seriemoordenaar Michael Myers opsloten en brandend in Laurie’s kelder hebben achtergelaten, wordt ze met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Wanneer Michael erin slaagt zichzelf te bevrijden uit Laurie’s val, wordt zijn rituele slachtpartij hervat. Terwijl Laurie vecht tegen haar pijn en zich voorbereidt om haar tegen hem te verdedigen, inspireert ze het dorp om in opstand te komen. Ze vormen een burgerwacht die erop uit trekt om Michael voor eens en altijd op te jagen.

Regisseur: David Gordon Green
Scenaristen: Scott Teems, Danny McBride en David Gordon Green
Gebaseerd op de personages gecreëerd door: John Carpenter en Debra Hill
Producers: Malek Akkad, Jason Blum, Bill Block, John Carpenter, Jamie Lee Curtis, Danny McBride, David Gordon Green en Ryan Freimann
Cast: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Thomas Mann en Anthony Michael Hall

Halloween Kills, wordt gereleaset op woensdag 20 oktober 2021.
 

Toon meer

Gerelateerde berichten