Quantcast
FilmTrailer

Ontdek de trailer van Marry Me met Jennifer Lopez en Owen Wilson

Sony Pictures Entertainment heeft zonet de officiële trailer van de romantische komedie van Universal Pictures Marry Me bekendgemaakt. Niemand minder dan Jennifer Lopez en Owen Wilson zijn te zien in de hoofdrol. De film wordt op woensdag 9 februari gereleaset.

De romantische komedie Marry Me is een modern liefdesverhaal over beroemdheid, het huwelijk en social media. Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) is samen met rijzende ster Bastian (Maluma) het meest sexy celebrity koppel van het moment. Terwijl hun hit-song Marry Me steeds hoger klimt in de hitlijsten, staat het koppel op het punt om via livestream te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans.

De gescheiden wiskundeleraar Charlie Gilbert (Owen Wilson) wordt door zijn dochter Lou (Chloe Coleman) en zijn beste vriendin meegesleept naar het concert. Wanneer superster Kat er achter komt dat Bastian haar heeft bedrogen met haar assistent, maakt ze oogcontact met Charlie Gilbert in het publiek en besluit ze impulsief om met hem te trouwen. Wat begint als een impulsieve en spontane reactie groeit uit tot een complexe romance.

Cast: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma, John Bradley and Sarah Silverman
Regisseur: Kat Coiro
Scenaristen: John Rogers & Tami Sagher, Harper Dill
Producers: Elaine Goldsmith-Thomas, Jennifer Lopez, Benny Medina, John Rogers

Marry Me, wordt vanaf woensdag 9 februari 2022 gereleaset.

Toon meer

Gerelateerde berichten