Quantcast
Netflix

Ontdek de trailer van Netflix-film De Slag om de Schelde met Tom Felton

Netflix heeft zonet de trailer van het oorlogsdrama en Netflix-film De Slag om de Schelde (The Forgotten Battle) bekendgemaakt. Onder anderen Tom Felton (Harry Potter), Jan Bijvoet, Marthe Schneider en Gijs Blom vertolken de hoofdrollen. De film vertelt het vrijwel onbekende verhaal van de bevrijding van Zuid-Nederland en is vanaf vrijdag 15 oktober te zien op Netflix.

De nieuwe Netflix-film en oorlogsdrama De Slag om de Schelde (The Forgotten Battle) speelt zich af in november 1944, waar duizenden geallieerden op het onder water gelopen eiland Walcheren in Zeeland vechten tegen het Duitse leger.

Een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een Engelse gliderpiloot en een Zeeuws meisje dat in het verzet betrokken raakt, raken met elkaar verbonden. Het drietal komt voor cruciale keuzes te staan die een invloed hebben op hun veiligheid en die van anderen.

Cast: Gijs Blom, Jamie Flatters, Susan Radder, Jan Bijvoet, Tom Felton, Coen Bril, Theo Barklem-Biggs, Scott Reid, Marthe Schneider, Ronald Kalter, Hajo Bruins, Justus von Dohnányi, Joep Paddenburg en Mark van Eeuwen 

Regisseur: Matthijs van Heijningen Jr.
Scenarioschrijver: Paula van der Oest
Geproduceerd door: Alain de Levita
Uitvoerend geproduceerd door: Mark van Eeuwen, Frank Klein en Paula van der Oest

Het oorlogsdrama is geproduceerd door Levitate Film.

De Slag om de Schelde (The Forgotten Battle), vanaf vrijdag 15 oktober wereldwijd te zien op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde berichten