Quantcast
FilmTrailer

Ontdek de trailer van nieuwe Disney animatiefilm Encanto

The Walt Disney Company heeft zonet de trailer bekendgemaakt van de nieuwe animatiefilm Encanto. De gloednieuwe film vertelt het verhaal van de familie Madrigal, die in een magisch huis woont in Encanto, een verscholen plek in de bergen van Colombia.

De magie van de Encanto heeft elk kind in het gezin gezegend met een unieke gave: van superkrachten tot de kracht om te genezen. Alleen de vijftienjarige Mirabel heeft geen gave. Wanneer ze ontdekt dat de magie rond Encanto in gevaar is, beslist ze, dat zij misschien wel de laatste hoop is om haar buitengewone familie te redden.

De eerste trailer bevat een origineel nummer uit de film, Colombia, Mi Encanto, uitgevoerd door de 17-voudige GRAMMY® en Latin GRAMMY Award-winnende zanger, songwriter en acteur Carlos Vives.

Dit lied viert de magische diversiteit van Colombia. Ik kan niet wachten om te zien hoe de muziek zal samengaan met de beelden en personages geïnspireerd door de ‘encanto’ van Colombianen.

Songwriter en acteur Carlos Vives

De film bevat gloednieuwe nummers van Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana) en is geregisseerd door Byron Howard (Zootopia, Tangled) en Jared Bush (Zootopia) met Charise Castro Smith als co-regisseur (The Death of Eva Sofia Valdez). Encanto is geproduceerd door Clark Spencer en Yvette MerinoBush en Castro Smith zijn de scenarioschrijvers voor de film.

De filmmakers werden geïnspireerd door hun studiereis naar Colombia tijdens de preproductiefase van de film, alsook door hun voortdurende samenwerking met een groep adviseurs en deskundigen die tijdens de productie van de film met hen samenwerkten.

Nieuwe Disney animatiefilm Encanto, vanaf november 2021 in de bioscoop.

Toon meer

Gerelateerde berichten