Quantcast
Disney+

Ontdek de trailer van nieuwe Disney+ Original docureeks Stuntman

Disney+ heeft zonet de trailer bekendgemaakt van de nieuwe Disney+ Original docureeks Stuntman. Stuntman volgt de hoogte-en dieptepunten van de stuntman en Hollywoodveteraan Eddie Braun, wanneer hij een indrukwekkende en gevaarlijke stunt uitprobeert. De docureeks is vanaf vrijdag 23 juli te zien op Disney+.

In de nieuwe Disney+ docureeks treedt Eddie Braun in de voetsporen van zijn jeugdidool, Evel Knievel. Hij kijkt terug naar hoe hij meerdere auto-ongelukken, explosies en levensgevaarlijke sprongen heeft overleefd, tijdens zijn meer dan 30-jarige carrière in film en televisie.

Braun is een vijftiger en overweegt om op pensioen te gaan. Om zijn carrière af te sluiten, besluit hij Evel Knievel’s beruchte mislukte Snake River Canyon-raketsprong na te bootsen. Stuntman ging in 2018 in wereldpremière op het LA Film Festival en won de publieksprijs voor Beste Documentaire. De docureeks is gemaakt door uitvoerend producent Dwayne Johnson (Jungle Cruise) en Dany Garcia van Seven Bucks Productions en geregisseerd door Kurt Mattila. 

Stuntman, vanaf vrijdag 23 juli op Disney+.

Toon meer

Gerelateerde berichten