Quantcast
Netflix

Ontdek de trailer van nieuwe Netflix-film Sweet Girl met Jason Momoa

Netflix heeft de trailer van de nieuwe actiefilm Sweet Girl bekendgemaakt. Amerikaans acteur Jason Momoa (Game Of Thrones, Aquaman) vertolkt de hoofdrol. De film is vanaf 20 augustus exclusief te zien op Netflix.

Sweet Girl is een nieuwe spannende actie-thriller van Netflix. De film vertelt het verhaal van Ray Cooper (Jason Momoa). De toegewijde familieman verliest zijn vrouw aan kanker, nadat een farmaceutisch bedrijf een mogelijk levensreddend medicijn van de markt haalt. Na het verlies van zijn vrouw (Adria Arjona) is Ray vastbesloten om gerechtigheid te krijgen.

Zijn zoektocht naar de waarheid leidt echter tot een dodelijke achtervolging, die hem en zijn dochter Rachel (Isabela Merced) in gevaar brengt, waardoor de missie verandert in een queeste naar wraak om de enige familie die hij nog heeft te beschermen. 

Sweet Girl wordt geregisseerd door Brian Andrew Mendoza met in de hoofdrollen Justin Bartha, Amy Brenneman, Manuel Garcia-Rulfo, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis en Michael Raymond-James.

Sweet Girl, vanaf vrijdag 20 augustus exclusief op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde berichten