Quantcast
FilmTrailer

Ontdek de trailer van nieuwe psychologische thriller OLD

OLD is de nieuwe psychologische thriller van Universal Pictures en regisseur M. Night Shyamalan, bekend van de thrillers The Sixth Sense en Split. De hoofdrol wordt onder andere vertolkt door de Mexicaanse acteur Gael García Bernal en ook Thomasin McKenzie zal een rol spelen, die ook binnenkort te zien is in de thriller Last Night in Soho. OLD is gebaseerd op de graphic novel Sandcastle van Pierre Oscar Lévy en Frederik Peeters.

Regisseur M. Night Shyamalan regisseerde reeds de spannende thrillers The Sixth Sense en Split en mag nu ook de nieuwe psychologische thriller OLD op zijn naam schrijven. De film vertelt het verhaal van een gezin dat tijdens hun tropische vakantie een duister geheim ontdekt. Het afgelegen strand waar ze zich een paar uur bevinden, zorgt er plots voor dat ze op een of andere manier snel verouderen. Ze komen dan ook al snel tot de huiveringwekkende conclusie dat ze nog slechts één dag te leven hebben.

Regisseur en scenarist: M. Night Shyamalan
Producers: M. Night Shyamalan, Ashwin Rajan, Marc Bienstock en Steven Schneider
Cast: Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee, Aaron Pierre, Kathleen Chalfant, Alexa Swinton, Nolan River, Kylie Begley, Embeth Davidtz, Eliza Scanlen, Alex Wolff, Emun Elliott en Thomasin McKenzie

De releasedatum van OLD is nog niet bekend.

Toon meer

Gerelateerde berichten