Quantcast
Netflix

Ontdek het nieuwe Kerst aanbod op Netflix

Netflix heeft zijn Kerst aanbod aangevuld met achttien nieuwe Kerstfilms-en series. We delen graag het overzicht.

Netflix films

Love Hard – vrijdag 5 november 2021

De hopeloos romantische, maar eeuwig vrijgezelle journalist Natalie (Nina Dobrev) uit LA ontmoet haar droomman Tag (Darren Barnet) op Tinder. Ze stapt op het vliegtuig om hem te verrassen tijdens de feestdagen, maar ontdekt dat niemand minder dan Tag’s jeugdvriend Josh (Jimmy O. Yang) er achter zit. Josh is net zo ongelukkig in de liefde als Natalie.

Naast Nina Dobrev, Darren Barnet en Jimmy O.Yang spelen ook James Saito, Harry Shum Jr., Mikaela Hoover en Heather McMahan mee in de film.

Father Christmas is Back – zondag 7 november

Vier ruziënde zussen moeten overeenkomen wanneer hun lang verloren vader plots in hun chique en voorouderlijk landhuis verschijnt voor kerst.

The Princess Switch 3: Romancing the Star – donderdag 18 november

Wanneer een relikwie van onschatbare waarde wordt gestolen, roepen Koningin Margaret (Vanessa Hudgens) en Prinses Stacy (Vanessa Hudgens) de hulp in van Margaret’s brutale look-alike nicht Fiona (Vanessa Hudgens). Zij werkt samen met een onstuimige, mysterieuze man uit haar verleden om het relikwie terug te vinden en dat wakkert de vonken van een prikkelende kerstromance weer aan.

A Castle For Christmas – vrijdag 26 november

De beroemde auteur Sophie Brown (Brooke Shields) reist naar Schotland in de hoop een klein kasteel te kopen, maar de prikkelbare eigenaar Duke Myles (Cary Elwes) wil verkopen aan een buitenlander. De twee komen niet overeen terwijl ze proberen een compromis te vinden, maar groeien dan toch meer naar elkaar toe.

Netflix Original series

Christmas Flow – woensdag 17 november

Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een bekende rapper en een verbeten journalist. Gaan ze het ondanks hun verschillen samen redden? 

Blown Away: Christmas – vrijdag 19 november

Vijf kunstenaars keren terug naar de glasblazerij met hun feestelijke ontwerpen. De winnaar gaat met een bedrag van $10,000 naar huis, en mag daarnaast nog eens  $10,000 doneren aan een goed doel naar keuze. Blown Away: Christmas wordt gepresenteerd door Bobby Berk met als vast jurylid Katherine Gray. 

Elves – zondag 28 november

In de hoop om hun band te herstellen tijdens Kerst, reist een gezin van vier naar een afgelegen Deens eiland. Het eiland wordt bestuurd door een strenge religieuze gemeenschap die samen leven met kwade wezens in de bossen, elven. Wanneer de familie een baby elf vindt en mee naar huis neemt, wordt het evenwicht op het eiland verstoord en raakt de familie verwikkeld in een strijd om leven of dood.  

Netflix kids & family

Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn – dinsdag 23 november

Michelle Obama’s Wafeltje en Mochi zijn voor de feestdagen thuis in het land van diepvrieseten wanneer Steve the Mop belt en vraagt naar hun tradities voor de feestdagen. Wafeltje verzint de feestdag: Freezie Day en reist de hele wereld rond de wereld naar Noorwegen en Hawaii. Uiteindelijk leren Wafeltje en Mochi dat tradities tijdens de feestdagen vooral gaan om samenzijn en herinneringen maken met de mensen wie he liefhebt.

Robin Robin – woensdag 24 november

Wanneer haar ei per ongeluk een vuilnisbelt op rolt, wordt Robin opgevoed door een lieve muizenfamilie. Naarmate ze ouder wordt, worden de onderlinge verschillen tussen Robin en de muizenfamilie steeds duidelijker. Robin begint aan een meesterlijke overval om aan haar familie te bewijzen dat ze een goede muis kan zijn, maar ontdekt uiteindelijk wie ze werkelijk is.

Shaun het Schaap: De Vlucht voor Kerstmis – vrijdag 3 december

Shaun’s enthousiasme voor de feestdagen verandert al snel in verbijstering wanneer een boerderij-inval er per ongeluk voor zorgt dat Timmy vermist raakt. Kan Shaun Timmy tijdig terugvinden voordat hij het cadeautje wordt van iemand anders?

En nog meer

  • Single All the Way – donderdag 2 december
  • David and the Elves – maandag 6 december
  • A California Christmas: City Lights – donderdag 16 december
  • A Naija Christmas – Komt eraan in december
  • The Great British Baking Show: Holidays – vrijdag 3 december
  • How To Ruin Christmas: seizoen 2 – komt eraan in december

Toon meer

Gerelateerde berichten