Quantcast
Disney Star

Ontdek nieuwe en exclusieve titels op Disney+ Star voor 2021-2022

Disney+ bevestigt vandaag meer dan 20 nieuwe titels die exclusief als Star Originals in première zullen gaan in België, waaronder: Pam & Tommy, Welcome to Wrexham en Fleishman is in Trouble. De aankomende Kardashian Jenner-serie zal later dit jaar ook exclusief te zien zijn op Disney+ Star.

Star, het nieuwe merk voor familie-entertainment op Disney+, werd in februari 2021 in België gelanceerd. Het is de thuisbasis voor honderden tv-series en films met een ruim aanbod aan Star Originals.

Een van de meest geanticipeerde originele series voor Star op Disney+ is Only Murders in the Building met Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. De komedie volgt drie onbekenden die allemaal geobsedeerd zijn door misdaadverhalen. Wanneer er een moord gebeurt in hun flatgebouw in New York, wordt het trio gedwongen samen te werken om de waarheid te achterhalen. De serie gaat in première in de herfst van 2021 en wordt geproduceerd door 20th Television, een onderdeel van Disney Television Studios.

Ontdek hieronder enkele nieuwigheden.

Nieuwigheden op Disney+ Star

Dopesick

De miniserie Dopesick neemt kijkers mee naar het epicentrum van Amerika’s strijd tegen de opiatenverslaving: van de bestuurskamers van Purdue Pharma, tot een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, naar de gangen van de DEA. Deze achtdelige serie wordt geproduceerd door 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios.

Pam & Tommy

In 2022 staat Pam & Tommy op de planning. De reeks is een nieuwe Amerikaanse biografie over het nooit eerder vertelde verhaal van de sextape van Mötley Crüe-drummer Tommy Lee en actrice Pamela Anderson, vertolkt door Sebastian Stan en Lily James.

Immigrant

Tot slot zal in 2022 ook Immigrant in première gaan op Disney+ Star. Deze achtdelige miniserie van 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios, vertelt het waargebeurde verhaal van Somen ‘Steve’ Banerjee (Kumail Nanjiani), de Indiaas-Amerikaanse ondernemer die de Chippendales oprichtte.

FX

In de komende 18 maanden zal FX het FX-merk versterken door maar liefst 30 shows per jaar uit te brengen die allemaal beschikbaar zullen zijn op Disney+ Star. De titels die al op Disney’s Investor Day werden onthuld, zijn: American Horror Stories, Reservation Dogs en Y: The Last Man. Een Untitled BJ Novak project wordt later dit jaar gelanceerd op Disney+ Star.

Welcome to Wrexham en The Choe Show

Nieuwe series die aangekondigd werden door FX zijn onder andere: Welcome to Wrexham en The Choe Show.

Welcome to Wrexham is een docuserie over de inwoners van Wrexham, een arbeidersstad in Noord-Wales in het Verenigd Koninkrijk en hun dromen. In deze serie kopen twee Hollywoodsterren (Rob McElhenney en Ryan Reynolds) de historische, maar noodlijdende, lokale voetbalclub op. De tiendelige serie zal binnen de twaalf maanden in première gaan.

The Choe Show is een nieuw interview programma waarin de gerenommeerde artiest David Choe een beeld schetst van zijn gasten. De vierdelige docuserie zal in 2021 beschikbaar zijn om te streamen op Disney+ Star.

Dear Mama en Pistol

In 2022 komen van FX op Disney+ Star twee krachtige docuseries, waaronder Dear Mama. De reeks vertelt het verhaal over het volatiele leven en nalatenschap van hiphopicoon en dichter Tupac Shakur en zijn moeder, Black Panther-lid, die hem opvoedde.  

Daarnaast is er ook nog Pistol, gebaseerd op Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol. Het zijn de memoires uit 2018 van Steve Jones, de legendarische gitarist van de Sex Pistols.

Fleishman is in Trouble

Fleishman is in Trouble is gebaseerd op het New York Times bestsellerdebuut van Taffy Brodesser-Akner en biedt een onverbiddelijke, moderne kijk op het leven, liefde en toewijding en zal ook van start gaan in 2022.

Disney television studios

Van Disney Television Studios zullen de komende 12 maanden de volgende series als Disney+ Star Original verschijnen:

The Big Leap

The Big Leap, van 20th Television en Fox Entertainment, is een ruimhartige en luide drama komedie die een groep diverse en ongelukkige personages volgt. Ze proberen hun leven te veranderen door deel te nemen aan een mogelijk levensvernietigende reality dansshow.

Maggie

Maggie is gebaseerd op de kortfilm van Tim Curcio en volgt een jonge vrouw die probeert om te gaan met haar leven als helderziende. De serie wordt geproduceerd door 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios.

Queens

Queens volgt vier 40-jarige vrouwen. Ze herenigen zich voor een kans om de roem en terug te vinden die ze hadden als de Nasty Bitches, een populaire hiphopgroep uit de jaren 90. De serie is van ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios.

Our Kind of People

Our Kind of People van 20th Television en Fox Entertainment liet zich inspireren door het provocerende, veelgeprezen boek van Lawrence Otis Graham, Our Kind of People: Inside America’s Black Upper Class. De dramaserie speelt zich af in de aspirationele wereld van Oak Bluffs op Martha’s Vineyard dat al meer dan 50 jaar een historisch bastion is van de rijke en machtige zwarte elite.

The Wonder Years

Tot slot brengt 20th Television, onderdeel van Disney Television Studios, ook The Wonder Years uit: een coming-of-age verhaal dat zich afspeelt in de late jaren 60 en een nostalgische blik werpt op een zwart middenklassengezin in Montgomery, Alabama, door de ogen van de fantasierijke 12-jarige Dean.

National Geographic

Ontdek hieronder welke series van National Geographic terugkeren, na hun lineaire debuut:

Gordon Ramsay: Uncharted

Gordon Ramsay gaat op zoek naar het ultieme moment van gelukzaligheid in Gordon Ramsay: Uncharted.

Feitenjager

Feitenjager Mariana van Zeller daagt jouw kennis over de wereld uit in Trafficked with Mariana Van Zeller.

Bear Grylls

Bear Grylls leidt beroemde gasten doorheen de wildernis naar momenten van pure verlichting in Running Wild with Bear Grylls.

Wicked Tuna

Wicked Tuna kijkt mee hoe een groep commerciële vissers uit Amerika’s oudste zeehaven in Gloucester (Massachusetts) op zoek gaan naar de gegeerde blauwvintonijn.
 

Toon meer

Gerelateerde berichten