Quantcast
NetflixStreaming

Ontdek vijf grappige weetjes over de familiefilm The Mitchells vs. The Machines

De komische animatiefilm The Mitchells vs. The Machines gaat morgen van start op Netflix. De streamingdienst onthult alvast vijf fun facts.

Ontdek hieronder wat je nog niet weet over de aankomende animatiefilm The Mitchells vs. The Machines:

1. Monchi bestaat echt

Monchi, de hond uit de film, is gebaseerd op de mopshond Monchichi van de zus van regisseur Mike Rianda. De hond was net zoals in de animatiefilm erg prikkelbaar, keek scheel en had het moeilijk om dingen op te vangen. Instagram hond Doug the Pug zorgde voor al het gegrom, genies, geblaf, gelik, en alle andere hondengeluiden die Monchi in de film maakt.

2. De film combineert twee verschillende animatiestijlen

De ene animatiestijl is meer illustratief en handgeschilderd en de andere stijl lijkt eerder op het realisme dat in andere computergestuurde animatiefilms te zien is.

3. The Mitchells vs The Machines’ robottaal

De filmmakers hebben een volledig ontwikkelde robottaal in de film verwerkt, samen met veel verborgen grappen die de fans kunnen ontdekken.

De freeze-frame grappen in The Simpsons voelden altijd al zo leuk aan en waren een opwindend onderdeel van de serie. Het beloonde ergens je aandacht tijdens het kijken en maakte duidelijk dat de mensen achter de show enorm veel plezier hadden in het maken van de reeks. We wilden diezelfde passie in onze film steken. We hopen dat hoe meer liefde we erin kunnen stoppen, hoe meer liefde de mensen eruit zullen halen.

Regisseur Mike Rianda

4. Tom Hanks

De Mitchells familie auto is gebaseerd op een blauwe 1990 Chevrolet Celebrity stationwagen die vroeger eigendom was van co-regisseur Jeff Rowe. Hij heette Tom Hanks.

5. Sokken met een patroon van The Shining 

Aangezien Katie Mitchell een enorme filmfan is, staan alle films bij haar centraal. Zo draagt ze sokken met een patroon uit The Shining. Haar filmhelden zijn Céline Sciamma, Lynne Ramsey, Hal Ashby, en Greta Gerwig, en haar film parodieën zijn onder andere: “Monchi: Fear Eats the Soul” en “Fear and Loathing in Central Michigan”.

The Mitchells vs. The Machines, vanaf 30 april 2021 op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde berichten