Quantcast
Televisie

Ontdek zeven opmerkelijke feiten uit de 26ste seizoensfinale van Thuis

Vanavond was het tijd voor de spannende, maar ook hartverwarmende Thuis-finale. We delen graag de opmerkelijkste feiten uit de laatste aflevering van het 26ste seizoen.

Opgelet dit artikel bevat spoilers uit de seizoensfinale van Thuis.

1) Jacques is dood, maar waar is Rosa?

Tim en Dieter dachten dat de zaak rond Jacques was opgelost, maar niets is minder waar. Bij de bevrijding van Judith loste Tim het dodelijke schot waarbij Jacques door de knieën zakte en neer viel, maar uiteindelijk bleek Rosa verdwenen. Wat er met Rosa is gebeurd en of ze de ontvoering overleeft, krijgen we te zien in het nieuwe seizoen.

2. Wat een mooi feest: Marianne en Leo zeggen alsnog “ja”

Het 26ste seizoen van Thuis sluit af met het ja-woord van Leo en Marianne. Even zag het er naar uit dat het niet zou doorgaan, maar eens Judith in veiligheid was, kon niets het gelukkige koppel nog tegenhouden. “Hoeveel we ook zullen kibbelen en op elkaars tenen trappen, wij horen bij elkaar”, sprak Marianne. “Op Leo en op de liefde.” Ja hoor, Thuis kent alsnog een happy end.

3. En ook Tamara zegt “ja” tegen Bob: een nieuw huwelijksfeest in de maak

Koning liefde overheerst in de seizoensfinale, want ook Bob vroeg Tamara ten huwelijk. Nu kreeg het heuglijke nieuws te horen dat de chemo heeft gewerkt en hij na een lange strijd kanker vrij is. Het koppel kan zo een mooie toekomst tegemoet gaan. In het nieuwe seizoen staat er dus opnieuw een trouw op de planning.

4. De heldin van de seizoensfinale is Thilly  

Niet alleen is Thilly als eerste bij haar zus Judith, ze springt ook tussen de kogel van Jacques’ pistool en redt zo Waldek. Wanneer hij haar confronteert met haar daad, reageert ze droog dat het gewoon een reflex was. Thilly heeft het leven van twee mensen gered en is dus met stip de heldin van de 26ste seizoensfinale.

5. Welkom Finn en Jaan 

Christine en Adil zijn bevallen van hun twee zoontjes Finn en Jaan, maar met dubbele emoties: de blijdschap van de goede gezondheid van Jaan en de krop in de keel voor het afscheid van Finn. Is hun liefde voor elkaar sterk genoeg om met dit vreselijke verdriet samen om te gaan? 

6. Wat heeft Peter gezien? Femke vindt meer dan steun bij Kobe 

Het ziet er naar uit dat het huwelijk van Peter en Femke voor goed uiteen gespat is. Nina, Yasmine en Peter samen zien als gelukkig gezinnetje, werd voor haar de druppel te veel. Ze zocht troost en vond meer dan dat bij Kobe. Peter zag het gebeuren en hij pakte abrupt zijn koffers na een emotioneel afscheid van Femke. De tranen vloeiden. Komen ze terug bij elkaar of is het over and out voor het koppel?

7. Joren laat Stan zitten

De afgelopen weken groeiden Stan en Joren steeds dichter naar elkaar. Thilly pookte als een echte cupido het liefdesvuur aan, maar het is dan toch niet gelukt. Joren kan Stan niet loskoppelen van de dood van zijn vader en een herinnering zorgt ervoor dat hij opnieuw mislukt in zijn rijexamen. Twee gebroken harten blijven alleen achter, waarvan eentje ondertussen ver weg in Mali. 

Toon meer

Gerelateerde berichten