Quantcast
FilmNetflix

Opnames van kerstfilm De Familie Claus 2 zijn gestart

Na het succes van de Vlaams-Nederlandstalige kerstfilm De Familie Claus, kondigde Netflix aan dat de opnames voor de tweede film van start zijn gegaan in Amsterdam. De film wordt geregisseerd door Ruben Vandenborre en de hoofdcast, met Jan Decleir en Mo Bakker, blijft hetzelfde. De Familie Claus 2 is een coproductie van Dingie en Dutch FilmWorks.

De eerste film van de Familie Claus was een groot succes en daarom kon een tweede film niet achterblijven. Het is opnieuw een Vlaams-Nederlandse co-productie met onder andere Jan Decleir, Mo Bakker, Pommelien Thijs, Josje Huisman en Stefaan Degand. Ook Bert Haelvoet, Sien Eggers en Wim Willaert zullen opnieuw van de partij zijn.

“Het is fantastisch dat we opnieuw met zo’n getalenteerde cast en crew mogen samenwerken voor De Familie Claus 2. We kijken vol enthousiasme uit naar de opnames en kunnen niet wachten tot deze warme kerstfilm dit najaar op Netflix verschijnt”

Anthony Van Biervliet van productiehuis Dingie

“We kunnen niet blijer zijn om aan te kondigen dat De Familie Claus terugkomt naar Netflix voor een vervolg. We zijn verheugd om weer samen te werken met onze partners bij Dutch FilmWorks en kunnen niet wachten tot onze leden kunnen genieten van deze hartverwarmende familiefilm.”

Janey van Ierland, Manager Acquisitions & Co-Productions Benelux

Het verhaal

De Familie Claus 2 vertelt het verhaal van Jules Claus die kerst weer helemaal omarmd heeft. Zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee ook verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met zijn tweeën aan de slag voor de drukste periode van het jaar. In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.

De releasedatum voor De Familie Claus 2 is nog niet bekend.

Toon meer

Gerelateerde berichten