Quantcast
Radio

Peter Van de Veire en Gert Verhulst presenteren Ochtendshow voor MNM1000

Niemand minder dan Gert Verhulst zal vanaf maandag 15 november de hele week lang de Ochtendshow presenteren met Peter Van de Veire naar aanleiding van de MNM1000. Daarnaast krijgt ook Sander Gillis in de Avondshow versterking met elke dag een andere co-presentator: Pommelien Thijs, Laura Tesoro, Aster Nzeymana, Metejoor en Kim Van Oncen.

De 13de editie van de MNM1000 is in aantocht. MNM-Dj’s Sander Gillis en Laura Govaerts zetten 24 uur lang de stemdeuren open. Vanaf maandag 15 november kan er nog worden gestemd op de top 10 van de lijst en zullen er de hele week lang bekende co-presentatoren te horen zijn. Op zaterdag 20 november om 18.00 uur kennen we de opvolger van Verover mij van Niels Destadsbader.

Gert Verhulst presenteert van maandag 15 tot en met vrijdag 20 november samen met Peter Van de Veire de Ochtendshow en Sander Gillis ontvangt elke dag een ander bekende Vlaming tijdens Gillis & Govaerts.

Daarnaast ontvangt Laura Govaerts de volledige week bekende gasten tijdens een Instagram Live. Daar speelt ze een MNM1000-quiz waarin er grappige prijzen kunnen gewonnen worden. Ze deelt ook DAB+-radio’s aan mensen doorheen heel Vlaanderen aan die om de een of andere reden niet naar de MNM1000 kunnen luisteren.

De MNM1000, vanaf maandag 15 november 2021 tot zaterdag 20 november 2021 op MNM en via de MNM-app.

Toon meer

Gerelateerde berichten