Peter Van de Veire duikt onder op een geheime locatie in Vlaanderen

ByLisa Paulussen

8 april 2017

Vanaf maandag 10 april duikt Peter Van de Veire een week lang onder als… Peter Paasei, de dolst gedraaide paashaas van de aardbol.

Tussen 11.00 – 13.00 en 20.00 uur en middernacht woont en zendt hij live uit vanop een geheime locatie in Vlaanderen. De MNM-luisteraars kunnen aan de hand van gouden tips op zoek gaan naar zijn geheime schuilplaats. De luisteraar die als eerste zijn klokken kan luiden, wint zijn of haar gewicht in paaseieren én een extra wonderbaarlijke paasverrassing.

De tips om de locatie van Peter Paasei te achterhalen zullen overal in het land te vinden zijn, van Blankenberge, Beerse over Nieuwpoort en Knokke-Heist tot Sint-Truiden. Op elke lokale Peter Paaseierenraap is er naast een berg chocolade ook een gouden ei te vinden dat telkens twee tips bevat. Eén die de gelukkige vinder met iedereen moet delen en één die hij of zij helemaal voor zichzelf mag houden. Wie vindt als eerste de verborgen schuilplaats van Peter Paasei?

© VRT
© VRT

Data en locaties:

  • Maandag 10 april – O’Neill Beachclub, Blankenberge
  • Dinsdag 11 april – Sportcentrum, Beerse
  • Woensdag 12 april – Kinderboerderij De Lenspolder, Nieuwpoort
  • Donderdag 13 april – Sportcentrum Molenhoek, Knokke-Heist
  • Vrijdag 14 april – Vesten, Sint-Truiden

Peter Paasei: reporter EIVA (Eva Daeleman) op de Peter Paaseierenraap, vanaf 10 april tussen 11.00 – 13.00 en tussen 20.00 – 24.00 uur.

Peter Paasei: recap met Tom De Cock, vanaf 10 april in De Avondshow om 16.00 uur.

Peter Paasei: recap met Dorianne Aussems, vanaf 11 april in De Ochtendshow om 06.00 uur.

Peter Paasei: live te volgen op www.peterpaasei.be en @MNMbe, vanaf 10 april.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van mudoo.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.