Quantcast
EntertainmentKidsMuziek

Plottwist in K2 zoekt K3: Hanne en Marthe delen golden ticket uit

De eerste aflevering van K2 zoekt K3 eindigde met een grote verrassing: Hanne en Marthe mogen een golden ticket uitdelen aan onterechte afvallers. Vanuit een gouden box volgen ze de komende weken alle audities om afvallers toch nog door te sturen naar de studioshows. Hun belevenissen zijn na elke aflevering exclusief te volgen in K2 zoekt mee op VTM GO.

De zoektocht naar een vervanger of vervangster voor Klaasje zit vol verrassingen, want er zijn niet twee maar drie boxen. Naast de kijk-en luisterbox is er ook een gouden box waarin Hanne en Marthe ook alle audities zullen volgen. Als er een kandidaat afvalt die volgens hun toch een plaatsje in de studioshows verdient, dan kunnen ze een golden ticket uitdelen.

In de eerste show deelden Hanne en Marthe nog geen Golden Ticket uit, dus werd er wel afscheid genomen van enkele kandidaten die uit de top tien vielen.

We hebben alles super goed kunnen volgen, ook backstage hebben we meegekeken. We hebben echt álles van iedereen gezien. De komende weken hebben wij de mogelijkheid om een onterechte afvaller een tweede kans te geven. En niet zomaar een tweede kans.

Hanne

De kandidaat die wij oppikken gaat meteen door naar de studioshows. We vonden het ontzettend leuk dat we in deze eerste show ook jongens hebben zien voorbijkomen. Veel mensen vragen ons of we dat wel zien zitten en dan denk ik: ‘Als je vandaag hebt gekeken: tuurlijk!’

Marthe

Studio 100-topman Gert Verhulst gaf het startshot van K2 zoekt K3 en zal als vijfde jurylid zetelen naast Natalia, Ingeborg, Gordon en Samantha.

K2 zoekt K3, elke zaterdag om 20.30 uur bij VTM.

Lees ook: De eerste kandidaten voelen zich helemaal Oya Lélé op het podium van K2 zoekt K3

Toon meer

Gerelateerde berichten