Quantcast
EntertainmentMuziek

Regi Academy volgt winnares Pauline in het Sportpaleis

In Regi Academy zagen de kijkers hoe Vlaanderens hitwonder Regi en zijn partners in crime Jaap Reesema, Olivia Trappeniers, Camille Dhont en Lester Williams op zoek gingen naar een zangeres voor de hit Duizend Sterren. In een zenuwslopende afvalrace blies Pauline iedereen omver met haar unieke stem en betoverende uitstraling.

Vorig weekend beleefde Pauline haar vuurdoop naast Regi in een bomvol Sportpaleis en is haar showbizzcarrière officieel gelanceerd with a bang. Dit weekend, op zaterdag 6 november, geeft VTM 2 een exclusieve inkijk in Paulines weg naar het sterrendom én wordt een deel van het concert uitgezonden in Regi Academy: Pauline in het Sportpaleis.

“Pauline is gewoon een topper, met een serieuze hoek af. Ik heb mijn nieuwe topstem gevonden”

Regi Penxten

Na het opnemen van de single Duizend Sterren in de studio wordt Pauline meteen in de Vlaamse showbusiness geïntroduceerd met optredens en interviews. Als voorbereiding op de grote dag krijgt ze ook een styling session met BV-stylist Jody Van Geert, waarbij elk detail moet kloppen. Zal Pauline het publiek in het Sportpaleis inpalmen met haar straffe stem en daverende podiumpresénce?

Regi Academy: Pauline in het Sportpaleis, zaterdag 6 november 2021 om 22.25 uur bij VTM 2.
De afleveringen van Regi Academy zijn te (her)bekijken op VTM GO.

Lees ook: De winnares van Regi Academy is bekend!

Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde berichten