Quantcast
Kids

Sean Dhondt speelt hoofdrol in Ketnet Musical: De finale

Vanochtend werd in Kingsize Live bekendgemaakt dat Sean Dhondt naast Gloria Monserez de tweede volwassenhoofdrol zal spelen in Ketnet Musical: De finale. Hij zal de rol vertolken van Hoflakei Jeroom. Gio Kemper en Zita Wauters zullen opnieuw de musical presenteren.

Groot nieuws voor de Ketnetters want niemand minder dan Sean Dhondt zal naast Gloria Monserez te zien zijn in de volwassenhoofdrol van de Ketnet Musical: De finale. In de laatste editie van Ketnet Musical biedt Ketnet ook opnieuw kansen aan kinderen met zang- en acteertalent.

Op zondag 7 november wordt in de Startshow bekendgemaakt welke kinderen er zullen meespelen in de musical, de kinderhoofdrollen worden bekendgemaakt in de Finaleshow op zondag 5 december.

Ketnet Musical: De finale gaat op zaterdag 12 maart 2022 in première in Plopsaland De Panne en is nadien te zien in het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole Gent.

“Dit is de eerste keer dat ik meespeel in een musical, dus vind het sowieso enorm spannend én ik kijk er tegelijkertijd ook erg naar uit om mee in die wereld te duiken! Tot op de planken van het theater!”

Sean Dhondt

De Startshow, vanaf zondag 7 november en de Finaleshow op zondag 5 december via Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Ketnet Musical: De Finale, vanaf zaterdag 12 maart 2022 in Plopsaland De Panne en later ook in het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole Gent.

Tickets en info op ketnetmusical.be.

Toon meer

Gerelateerde berichten